Somonlu ve Havyarlı Kanepeler

Malzemeler :

  • 4 adet Kilicarslan Yumurta
  • 50 gr somon füme
  • 50 gr siyah havyar
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 3 yemek krem peynir
  • 2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
  • 10 dilim kanepe ekmeği yahut kıtır tuzlu bisküvi

Hazırlanışı :

Kilicarslan Yumurtalar'ı beş dakika kadar haşlayın. Yumurtalar haşlanana kadar krem peynir ve bir kaşık kıyılmış dereotunu karıştırın. Dilim ekmeklerin bir kısmına dereotlu krem peyniri, bir kısmına da mayonez sürün. Haşlanan yumurtaları soyup halka halka veya dilim dilim doğrayın. Ekmeklerin üzerine birer parça yumurta yerleştirin. Yumurtaların üzerine bir parça somon füme ya da bir çay kaşığı siyah havyar yerleştirin. Dereotu serperek servis edin.